Hoera, 1801 is 1 jaar!

Op 18 januari 2022 zag 1801 jeugd & onderwijsadvies, geboren uit OnderwijsAdvies en Marant, het levenslicht. Inmiddels zijn we een jaar verder. Een jaar waarin we (niet al te voorzichtig) onze eerste stapjes zetten en vooruitgang boekten. Een jaar waarin we nieuwe dingen probeerden, nieuwe smaken leerden kennen en de grenzen opzochten. Net als een echte eenjarige.

Op 18 januari 2023 vieren we onze eerste verjaardag. Deze verjaardag vieren we graag samen met jou! En wie jarig is, trakteert. Daarom vind je hieronder verschillende cadeautjes. Van een whitepaper over duurzame onderwijsverandering tot een Feest-leesbingo. 

Op naar de peuterpuberteit!

PO / VO

Whitepaper: Hoe verander jij jouw onderwijs duurzaam? (PO/VO)

Onder druk van onvrede, overheidsdruk en stimuleringsgelden vindt er volop ontwikkeling in de scholen plaats. Waarschijnlijk heb je je al wel verdiept in veranderkunde en heb je daar het nodige over bestudeerd. Heb je je ooit afgevraagd hoe deze veranderkundige boeken zich verhouden tot het leren dat jij op school wilt organiseren voor jouw leerlingen? Is school niet een instituut dat is ingericht om verandering tot stand te brengen? Verandering van denken, weten en kunnen?

Duurzame verandering in 7 stappen

In dit whitepaper vind je een stappenplan en een checklist voor iedere schoolleider. Hiermee kun je aan de slag om duurzame verandering in jouw school vorm te geven. 

Speciaal voor: schoolleiders uit het PO en VO

Whitepaper Duurzame onderwijsverandering - PO VO

Leesbingo

Download: Feest-leesbingo

Bij een feestje horen spelletjes! Speciaal voor de verjaardag van 1801 hebben we een Feest-leesbingo laten maken. Die kun je ter ere van ons feestje spelen, maar natuurlijk ook op andere feestelijke momenten. Wie heeft als eerste de bingokaart vol? Die krijgt wat lekkers! (Toch...?)

Speciaal voor: kinderen vanaf groep 3

Feest Leesbingo

MBO

Whitepaper: Hoe verander jij jouw onderwijs duurzaam? (MBO)

Onder druk van een veranderde maatschappij en arbeidsmarkt, lerarentekorten, overheid en NPO-gelden vinden er volop ontwikkelingen op de ROC’s plaats. Ontwikkelingen die niet altijd vanzelf gaan of natuurlijk voelen en waarvan de urgentie eigenlijk niet altijd voor iedereen duidelijk is. Veranderen we te snel, hebben we iedereen mee, draaien we de verandering (half) terug, meten we en weten we wat werkt?

Duurzame verandering in 7 stappen

In dit whitepaper vind je een stappenplan en een checklist voor iedere onderwijsleider. Hiermee kun je aan de slag om duurzame verandering op jouw ROC vorm te geven. 

Speciaal voor: onderwijsleiders uit het MBO

Whitepaper Duurzame onderwijsverandering - MBO