1801 logo block with gradient

Of je nu een leerling, student, ouder, leraar, ib'er, teamleider, schoolleider of bestuurder bent: bij 1801 ben je aan het goede adres voor al jouw vragen die met jeugd en onderwijsadvies te maken hebben. Wij zetten alles op alles om jou optimaal te laten leren en ontwikkelen.

1801 is ontstaan uit een fusie tussen OnderwijsAdvies en Marant. Samen kunnen we nog meer betekenen voor het onderwijs in Nederland.

Movie camera icon block

1+1=1801

Girl with hand glasses

We zijn er voor de onderwijsprofessionals die iedere dag het leren en ontwikkelen van leerlingen mogelijk maken; zowel in het vve, po, vo als mbo. Samen zorgen we ervoor dat alles wat jij in de school doet maximale impact heeft en dat jij en je collega's met nog meer plezier aan het werk gaan. Beloofd.

We zijn er ook voor kinderen en jongeren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met elkaar onderzoeken we hoe we hem of haar het beste kunnen helpen. Vervolgens gaan we samen aan de slag om het kind vooruit te helpen. We doen dit zoveel mogelijk in de veilige omgeving van de eigen school.