We gebruiken cookies op onze website.

Persoonlijk leiderschap

Primair onderwijs, voortgezet onderwijs, mbo

De maatschappij en het onderwijs zijn voortdurend in beweging. Dat vraagt van jou als schoolleider of bestuurder veel flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Meestal gaat je dat gemakkelijk af, maar soms kan je ineens het gevoel bekruipen dat je de regie kwijt bent. Of dat je niet meer voor de volle 100 procent in je kracht staat. Dan is het slim om tijd te investeren in het trainen en verder ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap. 1801 jeugd & onderwijsadvies kan je hierbij helpen.

Wat is persoonlijk leiderschap?

Met persoonlijk leiderschap wordt bedoeld dat je de regie neemt over je eigen leven. Door te onderzoeken wat jouw waarden, kwaliteiten en valkuilen zijn, kun je zowel zakelijk als privé doelen stellen die bij je passen. Persoonlijk leiderschap betekent dat je bewust kiest waar jij als schoolleider of bestuurder jouw tijd en energie in wilt steken en dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen handelen. Kortom, met het trainen en ontwikkelen van persoonlijk leiderschap kun je jouw eigen koers bepalen of verder aanscherpen.

Persoonlijk leiderschap training door 1801

1801 is dé specialist als het gaat om het trainen en ontwikkelen van persoonlijk leiderschap in het onderwijs. Wij bieden schoolleiders en bestuurders verschillende scholingstrajecten, gericht op persoonlijke ontwikkeling, onderwijskunde en verandermanagement. Daarbij leggen we steeds de verbinding tussen de theorie en de eigen praktijk. Je krijgt inzicht en jouw drijfveren, overtuigingen en gewoontes en leert hoe je jouw kwaliteiten en talenten effectief kunt inzetten om jouw ambitieuze doelen te bereiken. Zo kun jij als schoolleider of bestuurder (weer) energiek, creatief en vol zelfvertrouwen functioneren en het verschil maken op jouw school én daarbuiten.

Heb jij een specifieke opleidingswens? Zou je graag onderdelen van verschillende opleidingen of cursussen met elkaar combineren? Wil je een traject helemaal toespitsen op jouw persoon of school(organisatie)? Bij 1801 kunnen we een maatwerktraject voor je ontwerpen, dat helemaal op jouw situatie en voorkeuren is toegesneden.

Interesse?

Heb je interesse in een training Persoonlijk Leiderschap? Vul het contactformulier in of neem direct contact op met Annemarie de Graaf.

Dit zeggen onze klanten.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over 1801?

Is 1801 niet een beetje een aparte naam? Ja, die vergeet je niet snel. Maar er zit ook een gedachte achter.

Lees meer over ons