Development@Work

primair onderwijs

Zou jij als schoolleider of bestuurder vaker willen reflecteren of je nog steeds de goede dingen goed doet? Lijkt het je verfrissend om te sparren met collega’s of zou je je brein graag laten kraken met een stevige opleiding over leidinggeven, maar ontbreekt het aan tijd (en energie)? Weet dan dat je er niet alleen voor staat. Speciaal voor jou en alle andere hardwerkende schoolleiders en bestuurders in Nederland heeft 1801 jeugd & onderwijsadvies Development@Work ontwikkeld.

Wat is Development@Work?

Met Development@Work bieden we jou de mogelijkheid om te professionaliseren en te werken aan schoolverbetering, gewoon in je dagelijkse werk als schoolleider of bestuurder. Met Development@Work voer je enkele begeleidingsgesprekken met een van onze adviseurs. Jij bepaalt het gespreksonderwerp en geeft aan wat volgens jou heeft bijgedragen aan jouw professionalisering als schoolleider of bestuurder. Je bouwt een portfolio op en geeft een korte presentatie, waarin je laat zien hoe jij je hebt ontwikkeld. Als schoolleider kun je je groei laten waarderen met een assessment voor herregistratie in het Schoolleidersregister PO. Zo heb je meteen je herregistratie geregeld.

Development@Work biedt je daarnaast de mogelijkheid om lid te worden van het Schoolleidersnetwerk 3.0 van 1801. Dit netwerk voor leidinggevenden in het onderwijs biedt schoolleiders en bestuurders de kans om interessante workshops te volgen, samen met vakgenoten te professionaliseren en overleggen, en elkaar te inspireren. Behoefte aan een inhoudelijk adviesgesprek met een adviseur van 1801? Ook dat kan.

Development@Work van 1801

Met Development@Work voldoen we aan de behoefte van schoolleiders en bestuurders aan korte, krachtige interventies met een groot leereffect. Professionaliseren in de praktijk dus, waarbij we jouw passie en ambities koppelen aan meetbare schoolverbetering. Sluit je aan bij ons Schoolleidersnetwerk 3.0 én regel als schoolleider meteen je herregistratie in het Schoolleidersregister PO. Met Development@Work van 1801 sla je drie vliegen in één klap. Lekker efficiënt. Daar houden we van.

Development@Work

Development@Work; krachtige interventies met een groot leereffect. Vul het contactformulier in als je meer wilt weten over professionalisering in de praktijk.

Herregistratie

Na inschrijving in het Schoolleidersregister PO begint voor iedere schooldirecteur een periode van herregistratie. Iedere vijf jaar dient een schooldirecteur zich opnieuw te registreren in het schoolleidersregister. Dit wordt de herregistratie genoemd. Een schooldirecteur kan hier invulling aangeven middels opleidingen óf een portfolio.

Niels Douma, directeur IKC Florence Nightengale in Zoetermeer heeft afgelopen jaar een herregistratietraject bij 1801 gevolgd. Hoe heeft Niels Douma de herregistratie ervaren?

Dit zeggen onze klanten.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Meer lezen?

In onze kennisbank vind je inspirerende artikelen, interviews, blogs, spreekbeurtpakketten en nog veel meer.

Naar de Kennisbank