Registratie en herregistratie schoolleiders

Registratie en herregistratie schoolleiders

primair onderwijs 

Hoe werkt (her)registratie in het Schoolleidersregister PO?

Hoe jij je competenties als schoolleider po ontwikkelt, wordt bijgehouden met een puntensysteem. Je hebt minimaal 100 punten nodig voor je (her)registratie. Het Schoolleidersregister PO heeft allerlei opleidingen en trainingen gecertificeerd, waarmee je punten kunt verdienen. Professionaliseren doe je natuurlijk ook gewoon in de praktijk, bijvoorbeeld als je een nieuw project opstart, je verdiept in visieontwikkeling, een cursus volgt, congres bezoekt, of aan de slag gaat met de talentontwikkeling van je medewerkers. Alle activiteiten die bijdragen aan de professionele ontwikkeling van jou als schoolleider po, kun je ook achteraf laten waarderen met een assessment voor je herregistratie.

Assessment (her)registratie schoolleiders door 1801

Afbeelding
Schoolleidersregister PO

1801 jeugd & onderwijsadvies is door het Schoolleidersregister PO gecertificeerd om de professionele ontwikkeling van schoolleiders po te waarderen in het kader van hun basisregistratie en herregistratie. Onze assessoren hebben veel ervaring met assessments in het onderwijs. Zij onderzoeken en waarderen de door jou uitgevoerde activiteiten en kennen hier punten aan toe, die meetellen voor je (her)registratie. Na afloop van de beoordeling ontvang je een certificaat en een rapportage met daarin de vermelding en onderbouwing van de herregistratiewaarde. Hiermee kun je jouw (her)registratie als schoolleider in het Schoolleidersregister PO zelf regelen. Liever persoonlijke begeleiding bij je herregistratie? Dat kan. Hiervoor hebben we Development@Work ontwikkeld.

Meer weten over jouw herregistratie?

Wil je meer lezen over herregistreren als schoolleider? In onze kennisbank vind je er een uitgebreid artikel over. Hierin lees je wat het verschil is tussen vooraf en achteraf waarderen, hoe je jouw 'alledaagse werk' kunt laten valideren voor het schoolleidersregister en hoe 1801 je daarbij kan helpen. 

Dit zeggen onze klanten.

Meer lezen?

In onze kennisbank vind je inspirerende artikelen, interviews, blogs, spreekbeurtpakketten en nog veel meer.

Naar de Kennisbank