We gebruiken cookies op onze website.

HRM-diensten

primair onderwijs, voortgezet onderwijs, mbo, hbo

Wist je dat zo’n 80 procent van de inkomsten van een school wordt uitgegeven aan personeel? Human Resource Management (HRM) is daarmee de voornaamste middel van de school en het meest bepalende beleidsonderdeel voor de schoolontwikkeling en de kwaliteit van het onderwijs. Wist je ook dat er veel scholen zijn die nog steeds niet de beste HRM-inzichten en Human Resource Development (HRD)-instrumenten inzetten? Hoe is dat geregeld op jouw school?

1801 jeugd & onderwijsadvies ondersteunt jouw school met strategisch advies op maat en het realiseren van een eigentijds HRM-beleid. Daarnaast is 1801 dé partner voor assessments en interim-diensten voor scholen in het primair en voortgezet onderwijs, mbo en hbo. Inmiddels hebben ruim 6.500 kandidaten deelgenomen aan onze assessments. Dit biedt ons een schat aan ervaring en expertise, die wij dagelijks inzetten om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren, ons instrumentarium up-to-date te houden en jouw team aan te vullen met uitstekende collega’s.

Dienst

Selectie-assessments

Welke kandidaat past het best in jullie team? Met onze selectie-assessments maak je de juiste keuze
selectie assessment
Dienst

Functiegebouw

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het (her)inrichten van het Functiegebouw en het proces van functiebeschrijving en functiewaardering?
Dienst

Strategisch HRM-advies

Behoefte aan een frisse blik? 1801 geeft Strategisch HRM-advies op maat waar je écht iets aan hebt!
strategisch hrm advies
Dienst

Interimdiensten

Op zoek naar vervanging en/of ondersteuning van een schoolleider? Wij hebben ervaren interimmanagers, die op veel fronten kunnen worden ingezet
Interim diensten