Edutheek leskist

EDUtheek

Werk je in het primair onderwijs, bij een kinderopvang of in een educatieve instelling? Heb je behoefte aan passende materialen voor alle kinderen en is het streven om up-to-date te blijven? Bij de EDUtheek van 1801 kan jouw school lenen uit de grootste collectie leermaterialen van Nederland. Met behulp van toegankelijke, vernieuwende en concrete lesmaterialen maken we samen het onderwijs beter en leuker.

De EDUtheek is een uitleenservice waar lesmaterialen te leen zijn. Methoden en materialen worden vaak vernieuwd, waardoor het lastig kan zijn om constant van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Wij nemen deze zorg uit handen en volgen lokale, regionale en landelijke trends op de voet. Met ruim 30.000 nauwkeurig geselecteerde materialen hebben wij een breed aanbod voor onze huidige 1200 klanten.

Door materialen te lenen hoef je zelf geen dure materialen aan te schaffen die je vaak maar incidenteel nodig hebt. Bovendien ben je ervan verzekerd dat materialen compleet zijn en door ons worden aangevuld. Met nieuwe, passende en uitdagende materialen raken leerlingen gemotiveerder en wordt leren leuker!

Meer weten?

Een abonnement afsluiten, leskisten reserveren of toch eerst meer lezen? Dat kan op de EDUtheek-pagina.

NPO en Masterplan

NPO en Masterplan

Het beredeneerd inzetten van leermiddelen en materialen die het leerproces van leerlingen maximaal ondersteunen draagt bij aan de doelen van het NPO en Masterplan Basisvaardigheden: 

  • inrichten keuzeproces, in lijn met visie op onderwijs
  • herkennen van kwaliteit van leermiddelen 
  • leermiddelenmix bepalen; organiseren van rijke leeromgeving
  • schoolontwikkeling en verbetercultuur

Heb je hulp nodig? We denken graag met je mee van analyse naar beredeneerd plan, uitvoering en evaluatie. Neem contact op met je accountmanager of met Anneke Jehee.

Dit zeggen onze klanten.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Meer lezen?

In onze kennisbank vind je inspirerende artikelen, interviews, blogs, spreekbeurtpakketten en nog veel meer.

Naar de Kennisbank