Verkeerseducatie

voorschool, primair en voortgezet onderwijs

Werk jij op een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of school in het primair onderwijs of voortgezet onderwijs in de regio Zoetermeer, Leiden of Gouda en wil je actief aan de slag met verkeerslessen? 1801 jeugd & onderwijsadvies helpt je graag. Wij geven kinderen voorrang, óók in het verkeer. Daarom hebben we een breed aanbod verkeerseducatie en verkeersprojecten. Ook verzorgen wij voor een aantal gemeenten in Zuid-Holland het praktisch verkeersexamen.

Jouw organisatie hoeft helemaal niets te betalen voor onze verkeerslessen. Ja, je leest het goed. De kosten worden meestal vergoed door onze opdrachtgevers: Metropoolregio Rotterdam Den Haag, regio Holland Rijnland, regio Midden-Holland en verschillende gemeenten. Alle (verkeers)lichten staan dus op groen voor jou om vandaag nog contact met ons op te nemen! Op de plattegrond zie je voor welke gratis verkeerslessen jouw school in aanmerking komt. Start de download!

Ligt jouw school buiten de genoemde regio’s in Zuid-Holland, maar ben je wel geïnteresseerd in de verkeersprojecten of verkeerseducatie van 1801? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Gewijzigde verkeerssituatie? Werk je bij een bouwbedrijf dat de infrastructuur in de omgeving van een school gaat aanpassen? Komt er een nieuwe rotonde of ingewikkeld kruispunt in de buurt van een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, school voor primair onderwijs of voortgezet onderwijs? 1801 kan leerlingen, ouders en school leren omgaan met de nieuwe verkeersituatie. Met praktische verkeerslessen op maat of een voorlichtingsavond. Meer weten? Neem contact op met Teamleider verkeer Manon de Joode.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.