Leerlingzorg

Primair onderwijs, voortgezet onderwijs 

Zijn er omstandigheden die het leren van jouw kind of leerling lastig maken? En kan jouw kind of leerling om die reden wel wat extra hulp gebruiken? Kies dan voor passende leerlingenzorg van 1801 jeugd & onderwijsadvies.  

Bij 1801 gaan we voor het beste onderwijs en de beste leerlingenzorg voor elk kind. Je bent bij ons op de juiste plek voor allerlei soorten onderzoek, begeleiding en behandelingen op maat. We richten ons niet alleen op het kind, maar ook op het verbeteren van de vaardigheden van de leerkracht, de omstandigheden in de klas en de situatie thuis.  

Wij bieden hulp waar jouw kind of leerling écht iets aan heeft. Beloofd. 

Dienst

1801 Leerhuis (RT)

Het 1801 Leerhuis biedt hulp aan leerlingen die meer aandacht en oefening nodig hebben bij het leren of het ‘leren leren’.

1801 Leerhuis
Leerlingzorg

Preventieve logopedie 

Met preventieve logopedie kun je problemen op het gebied van spraak en taal bij kinderen in een vroeg stadium opsporen en aanpakken.
logopedie
Dienst

Diagnostisch onderzoek

Heeft jouw leerling/kind moeite met studeren of leren? Of juist met sociale situaties? Door diagnostisch onderzoek kunnen we kijken naar wat het kind nodig heeft.
Diagnostisch onderzoek
Dienst

Schoolkeuze en beroepskeuze 

Met het schoolkeuze-en beroepskeuze-onderzoek kun je jouw leerlingen en hun ouders helpen bij het maken van een goed onderbouwde schoolkeuze en beroepskeuze. 
Schoolkeuze en beroepskeuze

Dit zeggen onze klanten.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.