Anna Fil

Anna Fil is adviseur bij 1801. ‘Ontwikkeling’ en ‘duurzame inzetbaarheid’ zijn de sleutelwoorden die haar werk goed kunnen kenmerken. Anna heeft een brede achtergrond op arbeids- en organisatiepsychologie en HRM-gebied. Als assessmentpsycholoog zorgt ze voor de goede match tussen school, functie en talenten van mensen, door middel van selectie- en ontwikkelvraagstukken. Ze heeft een warme persoonlijkheid waarbij zowel kandidaten als opdrachtgevers zich prettig voelen. Daarbij is ze sterk in observaties en interpretaties en respectvol naar alle betrokkenen.

Klanten vinden in Anna een vertrouwde persoonlijke adviseur en geduldige coach, die altijd naast een inspirerend verhaal een plan van aanpak heeft. Graag zet ze anderen op een zorgvuldige manier op scherp en probeert ze hun zelfinzicht te vergroten, zodat ze een authentieke werkstijl kunnen ontwikkelen wat hun werkplezier verhoogt. Hoe meer gelukkige docenten en leidinggevenden die vanuit hun eigenheid verbinding met anderen kunnen maken, hoe beter en inspirerender het onderwijs wordt. Daar gelooft Anna in!

Gerelateerd

Assessment

Assessments voor leraren en ib'ers

Professionele ontwikkeling is niet alleen van groot belang voor schoolleiders maar zeker ook voor leraren en ib'ers in het onderwijs.

Assessment

Selectie-assessments

Welke kandidaat past het best in jullie team? Met onze selectie-assessments maak je de juiste keuze
selectie assessment