Anne Jan van den Dool

Anne Jan van den Dool heeft een groot hart voor het onderwijs en maakt zich dagelijks sterk om iedere leerling optimaal te laten leren. Daarvoor werkt hij met leraren, teams, directeuren en bestuurders aan de randvoorwaarden voor goed onderwijs. Hij komt het meest tot zijn recht wanneer hij samen met een team of schoolleider op zoek kan gaan naar de eigenheid van de ander en de enorme potentie die daarin schuilgaat. Daarin kan hij als coach, adviseur, trainer of docent optreden. Anne Jans werkwijze is transparant en vertrouwd. Hij gaat met leraren, leidinggevenden en/of bestuurders in gesprek en benoemt eerlijk wat hij ziet, zonder oordeel. Anne Jan komt altijd op voor het belang van de leerlingen, want zij zijn uiteindelijk het belangrijkst in het onderwijs.

Iedereen anders en dat is volgens Anne Jan maar goed ook. Het is de bedoeling dat iedereen in zijn werk en leven op zijn eigen manier een bijdrage levert. Als iedereen maximaal verschillend, maar optimaal verbonden is, dan vorm je een geweldige aanvulling op elkaar. Daarom wil Anne Jan de mensen waarmee hij werkt graag heel goed leren kennen. Hij krijgt energie van mensen die met plezier leren en ontwikkelen, en pusht mensen om samen op de rand van hun capaciteiten bezig te zijn, terwijl ze het idee hebben dat het moeiteloos verloopt. Zo stijg je boven jezelf uit!

Gerelateerd

Kennisbank

Geluk leidt niet tot beter presteren

Het nieuwe cursusjaar is begonnen en waarschijnlijk moet je moeite doen om je vakantie weer voor de geest te halen. Want als je heel eerlijk bent...

Goed van start
Organisatieontwikkeling

Beleidsontwikkeling

Wil jij het beste uit jezelf én je team halen? Tijd om aan de slag te gaan met beleidsontwikkeling!
beleidsontwikkeling