Annet van Eck

Annet is onderwijsadviseur bij 1801. Ze houdt zich bezig met het uitvoeren van het pedagogisch beleid op scholen; van een visie op het pedagogisch klimaat en pedagogisch leiderschap tot de uitvoering door de leraar in de klas. Annet is trainer voor Kanjertraining, De Vreedzame School, Kwink en Taakspel. Ze geeft training in oudercommunicatie en ouderbetrokkenheid. Ook coacht Annet leraren bij het managen van een 'moeilijke' groep, klassenmanagement en pedagogisch klimaat. Dat doet ze onder meer met beeldcoaching. Verder geeft Annet trainingen coöperatief leren.

Annet is enthousiasmerend, flexibel en een goede (soms confronterende) sparringpartner. Tijdens trainingen en opdrachten zoekt ze naar de verbinding tussen de deelnemers. Dat is volgens haar de basis om tot leren te komen, om samen te kunnen werken en een goede professional te kunnen zijn. Volgens Annet is goed onderwijs een must, omdat het de volgende generatie kansen geeft. Annet is gemotiveerd om onderwijsprofessionals hierbij te ondersteunen.

Gerelateerd

Dienst

Goed van Start

Start het schooljaar goed met regels en routine, ga Goed van Start!

Goed van Start
coaching

Een betere balans met coaching

Coaching helpt jou om beter te worden: als leraar én als team. Samen met jouw coach van 1801 werk je aan maximale en blijvende impact.
Coaching
Dienst

Coaching

Aan de slag met jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Coaching