Dennis Riesener

Dennis is accountmanager en onderwijsadviseur bij 1801. Hij zorgt ervoor dat bij onderwijs gerelateerde vraagstukken in het primair onderwijs, de kinderopvang en interim & selectie (po, vo en mbo) een passende oplossing vanuit 1801 wordt aangeboden. Hij zorgt voor de juiste en beste match. Dennis is daadkrachtig en secuur. Hij schakelt snel en strategisch tussen diverse opdrachten zonder het doel en proces uit het oog te verliezen. Dennis denkt buiten de kaders, ziet kansen en mogelijkheden in gesprekken, en draagt zorg voor een optimaal klantcontact om in een passend aanbod te voorzien.

Dennis is een bevlogen verbinder tussen de klant en 1801, en tussen de collega’s binnen de organisatie. Het onderhouden van een duurzame relatie met klanten en gesprekken met potentieel nieuwe klanten geven hem veel energie. Elke dag gaat Dennis met plezier naar zijn afspraken om de wensen en vraagstukken van klanten inzichtelijk en helder te krijgen en met hen mee te denken. Terug in de auto of op kantoor mag hij graag sparren met de adviseurs over de juiste kwalitatieve oplossing voor vraagstukken. Dennis vindt het fijn om snel te schakelen met collega’s om de klant vervolgens een oplossing van hoge kwaliteit te kunnen bieden. Binnen 1801 denkt hij mee om de dienstverlening op een hoogwaardig vernieuwend niveau te houden.

Gerelateerd

Dienst

Interimdiensten

Op zoek naar vervanging en/of ondersteuning van een schoolleider? Wij hebben ervaren interimmanagers, die op veel fronten kunnen worden ingezet
Interimdiensten