Diane van Tuijl

Diane is adviseur bij 1801. Ze is onderdeel van de HR dienstverlening van 1801, waar ze voor onderwijsorganisaties de juiste interim professional matcht aan de opdracht om het onderwijs doorgang te laten vinden en zelfs een stukje beter te maken. Daarnaast helpt Diane onderwijsorganisaties en onderwijsprofessionals met vraagstukken op gebied van organisatieverbetering en leiderschapsontwikkeling. Ze kan op systematische wijze de kwaliteit van het onderwijs (in brede zin) ontwikkelen, bewaken en verbeteren.    

Naast haar werk als adviseur werkt Diane ook als interim schoolleider in het primair onderwijs. Als voormalig schoolleider in het basisonderwijs weet Diane wat er speelt op de werkvloer en kent ze de klappen van de zweep op directieniveau. De verschillende gebieden van organisaties, structuur/cultuur, ambities, doelen en resultaten weet ze logisch met elkaar te verbinden.    

Verbinding zoeken is wat Diane altijd doet. Ze vindt het belangrijk om eerst te luisteren. Ze stelt de vragen die je niet verwacht, waardoor je tot nieuwe inzichten komt. Ze pelt het vraagstuk af zodat je tot de kern komt en bouwt vanaf daar weer op. Diane is iemand die gedachten en handelingen kan analyseren en structureren, om deze vervolgens met elkaar naar een hoger plan te trekken.    

Alleen ben je nergens; samen kun je echt iets bereiken. Diane benut graag de kwaliteiten van de mensen met wie ze werkt. Ze vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf kan ontwikkelen en dat goede ideeën een doorgang vinden. Het is daarbij belangrijk dat iedereen vanuit een basis van vertrouwen en nieuwsgierigheid met elkaar samen werkt. Zo kun je samen een stap verder komen!

Gerelateerd

HRM-diensten

Interimdiensten

Op zoek naar vervanging en/of ondersteuning van een schoolleider? Wij hebben ervaren interimmanagers, die op veel fronten kunnen worden ingezet
Interimdiensten