We gebruiken cookies op onze website.

Gina bij de Vaate

Gina is regiomanager Jeugd met brede werkervaring in het sociaal domein van de WMO, Jeugdzorg en Onderwijs. Haar werkervaring ligt met name in de ambulante GGZ en de complexe jeugdzorg.

Naast de collega's
Gina vindt het belangrijk om de marktontwikkelingen van de jeugdzorg en het onderwijs te vertalen in strategische besluiten voor 1801. Met als uiteindelijke doel: het bieden van kwalitatief goede en passende zorg. 
De inzet van deskundige professionals vormt een belangrijk onderdeel bij dit streven. Gina zet haar collega's graag in hun kracht door hen de beste zorg te leveren die nodig is, mede door zichzelf als professional te ontwikkelen. "Van collega's krijg ik vaak te horen dat ze voelen dat ik naast hen sta en me hard voor hen maak." aldus Gina.

Samenwerking
Als organisatie of als team doe je het nooit alleen en is samenwerking met collega's (intern) en met scholen, ouders en partners (extern) heel belangrijk. "Samen zorgen we ervoor dat kinderen zich prettig en veilig voelen en worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Daar doen we het voor."

Gerelateerd