Ilse Marks

Ilse geeft binnen 1801 leiding aan het sectorteam mbo en werkt samen met haar collega's aan het versterken van het mbo-onderwijs. Zij ondersteunt opleidingsteams bij hun organisatie- en onderwijsontwikkeling en verzorgt verschillende leergangen en trainingen voor onderwijsmanagers en docenten.

Ilse kan complexe vraagstukken simpel maken en vertalen naar concrete acties. Ze is nuchter, resultaatgericht en enthousiast en wordt gewaardeerd om het plezier waarmee zij teams in beweging krijgt. Haar persoonlijke missie is anderen in staat stellen om een positief verschil te maken. 

'Ondernemend', dat is Ilse ten voeten uit! Ze ziet en grijpt kansen voor 1801 en voor haar klanten. Ilse is positief ingesteld en optimistisch en weet mensen mee te nemen. Eén van haar gevleugelde uitdrukkingen is: "We zetten een hek in de wei". Dit als doel om naar toe te werken, met de belofte dat we dat hek overspringen als we er zijn.

Gerelateerd

Blog

Van LB naar LC op jouw ROC

Ben jij vanuit jouw rol bezig met de functiemix op jouw ROC? Dan heb je vast al gehoord dat er extra geld beschikbaar wordt gesteld voor de salar...

Artikel

Leidinggeven aan een formatieve cultuur

Als je binnen jouw school of team een formatieve cultuur wilt creëren, hoe pak je dat dan aan? Trainers Ilse Marks, Renske Hoogendoorn en Helene ...

Artikel

Voorbereid op de toekomst

Het bedrijfsleven heeft studenten nodig die na hun opleiding zo snel mogelijk inzetbaar zijn. Werkvelden zoals de zorg, techniek en international...

mbo professionele leercultuur
Professionalisering in het mbo

Leergang E-coaches in het mbo

Voor docenten in het mbo die collega’s willen ondersteunen bij het toekomstbestendig aan de slag gaan met het nieuwe digitale onderwijs.
Professionalisering in het mbo

Leergang aankomend onderwijsleiders (kweekvijver mbo)

De leergang aankomend onderwijsleiders in het mbo richt zich op de ambitieuze LC-docenten en high potentials in het mbo die op termijn een formele leidinggevende functie willen gaan vervullen.
Dienst

curriculumherziening

Bied jij al flexibel mbo-onderwijs en maatwerk? Curriculumherziening helpt jouw school verder.

Dienst

Onderwijskundig leiderschap (mbo)

Draag bij aan de kwaliteit van het onderwijs door teams en collega’s actief te beïnvloeden met als doel om zichzelf en het onderwijs duurzaam en toekomstbestendig te verbeteren.
leiderschap
Effectief lesgeven en begeleiden

Impact op Leren

Wat maakt een goede leraar en wanneer heb je als leraar Impact op het leren van je leerlingen?
Kanjertraining
Onderwijsontwikkeling

Onderwijsontwikkeling op maat

Bied jij al flexibel mbo-onderwijs en maatwerk? Onderwijsontwikkeling op maat helpt jouw school verder.
mbo studenten