Leon Wolters

Leon is adviseursondersteuner bij 1801. Hij ondersteunt adviseurs bij hun opdrachten op zowel praktisch als inhoudelijk niveau.

Met zijn schrijf- en taalvaardigheid levert Leon zijn bijdrage in het schrijven, herschrijven en proeflezen van verslagen, programmaplannen en studiewijzers. Vanuit zijn opleiding in filosofie weet hij bovendien nauwlettend te luisteren, kritisch over de inhoud mee te denken en scherpe vragen te stellen. Zijn zachte karakter en oog voor het individu maakt hem tot een verbindende factor in de samenwerking met zowel collega's als klanten.

Leon heeft een groot hart voor ontwikkeling. Het is zijn droom om door te groeien tot adviseur, en zo een maximale en wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van mensen in verschillende lagen van het onderwijs.

Leon zet zich met veel enthousiasme in voor zijn team in de organisatie. Het leveren van kwaliteit is voor hem zeer belangrijk, alsook het werken vanuit een voortdurend leergierige, onderzoekende houding. Dat doet hij dan ook met veel bevlogenheid.

Gerelateerd