Martine van den Boogaard

Martine van den Boogaard is orthopedagoog bij 1801. Ze onderzoekt leerlingen, voert behandelingen binnen de basis GGZ uit en behandelt consultatievragen over leerlingen.

Martine werkt altijd georganiseerd en gestructureerd. Ze heeft een open en betrokken houding naar scholen, ouders en kinderen. Kinderen voelen zich over het algemeen snel op hun gemak bij Martine. Ook is Martine altijd bereid om met collega's mee te denken. Ze doet haar werk met enthousiasme en energie, zowel naar collega's als naar scholen. 

Gerelateerd

Dienst

Schoolkeuze en beroepskeuze 

Met het schoolkeuze-en beroepskeuze-onderzoek kun je jouw leerlingen en hun ouders helpen bij het maken van een goed onderbouwde schoolkeuze en beroepskeuze. 
schoolkeuze advies
Dienst

Diagnostisch onderzoek

Heeft jouw leerling/kind moeite met studeren of leren? Of juist met sociale situaties? Door diagnostisch onderzoek kunnen we kijken naar wat het ...

Diagnostisch onderzoek
Jeugdhulp (Basis GGZ) 

Behandeling

180 biedt verschillende behandelingen jeugdhulp (basis GGZ) aan, denk aan begeleiding bij ADHD, faalangst, druk en impulsief gedrag en een tekort aan zelfvertrouwen.
Behandeling jeugdhulp
Dienst

Onderzoek

Als het even niet zo goed gaat met jouw kind of leerling, helpen we graag. We doen onderzoek en geven begeleiding op maat!
Onderzoek jeugdhulp
Dienst

Aanmelden

Meld je aan voor onderzoek of behandeling binnen de jeugdzorg (basis GGZ). Hiervoor is een formulier van ouders én school nodig.

Aanmelden