Mirjam de Vreeze-Westgeest

Mirjam is orthopedagoog generalist bij 1801. Ze voert diagnostiek uit bij leerlingen, neemt actief deel aan diverse zorgoverleggen, begeleidt leraren en ouders, coacht intern begeleiders en geeft cursussen (bijvoorbeeld over executieve functies of dynamisch testen). Mirjam is oplossingsgericht, proactief, klantgericht, analytisch, zakelijk, betrokken, behulpzaam en procesgericht. Ook werkt ze graag samen.

Mirjam is bevlogen en verbindend. Plezier - even samen lachen - is voor haar altijd en overal belangrijk. Mirjams motto is 'Leren wat je leren kan'. Dat geldt voor kinderen, leraren, ouders, intern begeleiders, collega's en ook voor haarzelf. Mirjam biedt graag begeleiding daar waar dat gewenst of noodzakelijk is. Ze houdt van vaste procedures en richtlijnen, maar niet als deze adequate hulpverlening in de weg staan. Mirjam denkt veel liever in kansen en mogelijkheden.

Gerelateerd

Leerlingzorg

Schoolkeuze en beroepskeuze 

Met het schoolkeuze-en beroepskeuze-onderzoek kun je jouw leerlingen en hun ouders helpen bij het maken van een goed onderbouwde schoolkeuze en beroepskeuze. 
Schoolkeuze en beroepskeuze
Dienst

Onderzoek naar dyslexie

Dyslexieonderzoek toont aan of er sprake is van (ernstige) dyslexie en wat jouw kind of leerling nodig heeft om vooruit te komen.
Dyslexie