Sanne van den Brink

Sanne is adviseur bij 1801. Ze houdt zich bezig met psychologisch onderzoek en assessments en ondersteunt en adviseert daarmee onderwijsinstellingen en hun medewerkers bij selectie- en ontwikkelvraagstukken. Ook houdt ze zich als professioneel beoordelaar bezig met de registratie en herregistratie van schoolleiders in het primair onderwijs. Sanne is onderzoekend en analytisch, kan goed luisteren (ook tussen de regels door) en is in staat om een open en relaxte sfeer te creëren. Ze werkt vanuit betrokkenheid en oprechte interesse voor de ander. Met haar empathische en rustige grondhouding weet Sanne een sfeer te scheppen waarin de ander zich veilig en gehoord voelt.

"De psycholoog in mij maakt dat ik een enorme nieuwsgierigheid heb naar de wereld om ons heen en alle verschillende mensen in die wereld. Niets leuker dan (een klein deel van) die mensen te leren kennen door het werk dat ik doe. De idealist in mij wil bijdragen aan het vinden en behouden van de juiste mensen op de juiste plek en daarmee het onderwijs in Nederland een stukje mooier maken."

Gerelateerd

Nieuws

Veel lof voor onze assessments!

Assessment herregistratie schoolleidersopleiding opnieuw geaccrediteerd! 1801 ontving veel lof van de commissie Certificering!

Assessment

Assessments voor leraren

Professionele ontwikkeling is niet alleen van groot belang voor schoolleiders maar zeker ook voor leraren in het onderwijs.

Dienst

Selectie-assessments

Welke kandidaat past het best in jullie team? Met onze selectie-assessments maak je de juiste keuze

selectie assessment