William van den Dries

William van den Dries is senior adviseur en teamleider assessment/HRM-dienstverlening. Hij ondersteunt organisaties bij HR-vragen, organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Ook ontwikkelt hij beoordelende en ontwikkelingsgerichte assessments voor leidinggevenden, leraren en ondersteunende medewerkers en voert deze uit. Uitgangspunt in zijn werk is kwaliteitsverhoging, uiteraard in samenhang met de ambities van de organisatie waarvoor hij werkt.  

William is specialist in het opstellen en herijken van functiebouwwerken, het ontwerpen van (generieke) functies en competentieprofielen en bij het komen tot goede beloningsverhoudingen (fuwa-gecertificeerd).

Wanneer William ergens aan de slag gaat, lukt het hem om breed draagvlak te verwerven. Hij vindt het belangrijk om sámen te ontwikkelen en luistert goed naar wat er speelt. Daarbij geniet William van complexiteit: hierin zit ook de schoonheid en kracht van eenvoud. Hij is in staat om lastige vraagstukken uiteen te rafelen en ze te vertalen naar een behapbare en transparante aanpak. Klantgericht, dienstverlenend, kritisch, deskundig en sociaal zijn kernwoorden.

William is overtuigd van de eigen kracht en zelfredzaamheid van mensen. Hierbij zijn zelfinzicht en reflectie de basis voor groei. William doet hier vriendelijk, maar ook uitdagend een beroep op. Daarnaast is hij ook een creatieve en analytische doorzetter die humor niet schuwt. William is direct op de inhoud en zacht op de relatie. Als betrouwbare en loyale sparringpartner reageert hij snel op vragen en signaleert ‘de vraag achter de vraag’. Niets vindt hij zo vervelend als het blijven hangen aan de oppervlakte en de negeren van wat er onder de oppervlakte zit.

Gerelateerd

Kennisbank

Veel lof voor onze assessments!

Assessment herregistratie schoolleidersopleiding opnieuw geaccrediteerd! 1801 ontving veel lof van de commissie Certificering!

Kennisbank

Zelfscan (her)registratie schoolleiders

Hoe sta jij ervoor op het gebied van registratie en herregistratie? Ben jij schoolleider in het basisonderwijs? Dan sta je als het goed is ger...

Zelfscan herregistratie schoolleidersregister po
Dienst

Assessments voor leraren en ib'ers

Professionele ontwikkeling is niet alleen van groot belang voor schoolleiders maar zeker ook voor leraren en ib'ers in het onderwijs. Ter onderst...

Kennisbank

Herregistratie Schoolleidersregister PO

Ben jij schoolleider in het PO en ga je met jouw herregistratie voor het Schoolleidersregister PO aan de slag? Wij hanteren, vanuit de context va...

HRM-diensten

Strategisch HRM-advies

Behoefte aan een frisse blik? 1801 geeft Strategisch HRM-advies op maat waar je écht iets aan hebt!
Strategisch HRM-advies
HRM-diensten

Functiegebouw

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het (her)inrichten van het Functiegebouw en het proces van functiebeschrijving en functiewaardering?
Dienst

Selectie-assessments

Welke kandidaat past het best in jullie team? Met onze selectie-assessments maak je de juiste keuze

selectie assessment
Dienst

Schoolleidersroute

Professionaliseren en werken aan schoolverbetering, gewoon in je dagelijks werk? Dat kan met de Schoolleidersroute