Zelfscan herregistratie schoolleidersregister po

Zelfscan (her)registratie schoolleiders

Hoe sta jij ervoor op het gebied van registratie en herregistratie?

Ben jij schoolleider in het basisonderwijs? Dan sta je als het goed is geregistreerd in het Schoolleidersregister PO. Na inschrijving in het Schoolleidersregister PO begint het herregistratietraject. Het is de bedoeling dat een schoolleider zich in vier jaar na de registratie verder ontwikkelt. Deze ontwikkeling wordt inzichtelijk gemaakt door diploma’s en/of een portfolio. Op deze pagina vind je alle informatie over herregistratie in het vernieuwde Schoolleidersregister PO.

In deze zelfscan kom je erachter hoe jij ervoor staat wat betreft registratie en herregistratie in het vernieuwde Schoolleidersregister PO.

Uitleg

De zelfscan is een soort stroomschema. Beantwoord de vragen of stellingen en kom erachter waar je momenteel staat. Kun je je al herregistreren? Of zijn er nog aandachtspunten? Doorloop de test en kom erachter!

Doe de zelfscan!

Klik hier om naar de zelfscan te gaan.

Kennisbank

In onze kennisbank vind je inspirerende artikelen, interviews, blogs, spreekbeurtpakketten en nog veel meer.

Kennisbank

Leerteam Jonge Kind

Leerteams: samen de diepte in  Medewerkers van  Stichting Jong Leren (in Heemstede) kunnen zelf verdiepend leren door te participere...

ikc vorming
Nieuws

Veel lof voor onze assessments!

Assessment herregistratie schoolleidersopleiding opnieuw geaccrediteerd! 1801 ontving veel lof van de commissie Certificering!

Ga naar de kennisbank

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Bekijk al onze mensen