Edutheek leskist

De EDUtheek van 1801

De EDUtheek (voorheen Eduservice) is een uitleenservice waar lesmaterialen te leen zijn. Methoden en materialen worden vaak vernieuwd, waardoor het lastig kan zijn om constant van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Wij nemen deze zorg uit handen en volgen lokale, regionale en landelijke trends op de voet. Met ruim 30.000 nauwkeurig geselecteerde materialen hebben wij een breed aanbod voor onze huidige 1200 klanten.

Door materialen te lenen hoef je zelf geen dure spullen aan te schaffen die je vaak maar incidenteel nodig hebt. Bovendien ben je ervan verzekerd dat materialen compleet zijn en door ons worden aangevuld. Met nieuwe, passende en uitdagende materialen raken leerlingen gemotiveerder en wordt leren leuker!

De grootste collectie leermaterialen van Nederland

Werk je in het primair onderwijs, bij een kinderopvang of in een educatieve instelling? Heb je behoefte aan passende materialen voor alle kinderen en is het streven om up-to-date te blijven? Bij de EDUtheek van 1801 kan jouw school lenen uit de grootste collectie leermaterialen van Nederland. Met behulp van toegankelijke, vernieuwende en concrete lesmaterialen maken we samen het onderwijs beter en leuker.

Abonnementen

De EDUtheek kent verschillende abonnementsvormen. Wij denken graag met je mee in de keuze van het juiste abonnement voor jouw school, zodat het goed aansluit bij de specifieke behoeften. 

Standaard leskisten

We bieden een aantal kant-en-klare leskisten aan, waarvan je de inhoud niet zelf samen hoeft te stellen. Je kunt hierbij denken aan leskisten over wetenschap & technologie, Schatkist en Kleuterplein, Pienter!, rouw en verlies, en verrijkingskisten

Leskisten op maat

Leskisten op maat stel je helemaal zelf samen. In een leskist zitten leermaterialen rondom een bepaald leerthema, bijvoorbeeld meetkunde, spreekwoorden of leestekens. We hebben ook thematische leskisten, bijvoorbeeld rond de thema’s herfst, vakantie of dieren.

Hoe werkt een abonnement?

Abonnementen

Bij de EDUtheek kun je verschillende abonnementen afsluiten. Wij denken graag met je mee in de keuze van het juiste abonnement voor jouw school, zodat het goed aansluit bij de specifieke behoeften.

Bekijk de verschillende abonnementen

Leskisten aanvragen

Het aanvragen van leskisten kan 24 uur per dag online. Je kunt kiezen tussen maatwerkkisten of standaardleskisten. Na het aanvragen van de leskist maken wij de bestelling voor je compleet en zorgen we dat het materiaal zo snel mogelijk bij jou in de klas komt!

Bezorgservice

Onze eigen bezorgservice bezorgt de materialen en haalt deze ook weer op. Gemakkelijk en tijdbesparend! We maken vooraf samen een jaarplanning op maat. Op deze manier weet je altijd wanneer de materialen geleverd en opgehaald worden.

Standaard leskisten

We bieden verschillende kant-en-klare leskisten aan, waarvan je de inhoud niet zelf samen hoeft te stellen.

Afbeelding
Standaardleskisten Edutheek

Leskisten op maat maken

Wil je een leskist aanvragen? Kies de leskist die je wil aanvragen en vul daarna het formulier in.

Afbeelding
Edutheek leskist

Over de lesmaterialen

EduLab

Hoe stimuleer je kinderen nieuwsgierig, kritisch en creatief te zijn? Door ze buiten de gebaande paden te laten wandelen!

Inspiratie
Edutheek meisje wetenschap techniek

Interesse of vragen?

Heb je vragen of wil je advies over onze materialen? We zijn van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:30 up:

Bel ons via 088 1801 100

Je kunt ons ook mailen via edutheek@1801.nl

Dit zeggen onze klanten.