Edutheek leskist

De EDUtheek van 1801

De EDUtheek (voorheen Eduservice) is een uitleenservice waar lesmaterialen te leen zijn. Methoden en materialen worden vaak vernieuwd, waardoor het lastig kan zijn om constant van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Wij nemen deze zorg uit handen en volgen lokale, regionale en landelijke trends op de voet. Met ruim 30.000 nauwkeurig geselecteerde materialen hebben wij een breed aanbod voor onze huidige 1200 klanten.

Door materialen te lenen hoef je zelf geen dure spullen aan te schaffen die je vaak maar incidenteel nodig hebt. Bovendien ben je ervan verzekerd dat materialen compleet zijn en door ons worden aangevuld. Met nieuwe, passende en uitdagende materialen raken leerlingen gemotiveerder en wordt leren leuker!

Nieuws

Kennisbank

1801 en Maakotheek gaan samenwerking aan

Vanaf 1 juli 2024 gaan 1801 jeugd & onderwijsadvies en Maakotheek samenwerken. Beide organisaties willen samen scholen en kinderopvangorganisatie...

Samenwerking Maakotheek Edutheek
Leskisten lenen

Leskisten lenen

We bieden een aantal kant-en-klare leskisten aan, waarvan je de inhoud niet zelf samen hoeft te stellen.

Kriebeldiertjes EDUtheek
Nieuws

EDUtheek van 1801 ontzorgt

De EDUtheek bezorgt de meest uiteenlopende uitdagende educatieve materialen op jouw locatie met onze eigen bus.

Edutheek 1801

Interesse of vragen?

Heb je vragen of wil je advies over onze materialen? We zijn van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Je kunt ons bellen op 088 1801 100 of mailen op edutheek@1801.nl.

De grootste collectie leermaterialen van Nederland

Werk je in het primair onderwijs, bij een kinderopvang of in een educatieve instelling? Heb je behoefte aan passende materialen voor alle kinderen en is het streven om up-to-date te blijven? Bij de EDUtheek van 1801 kan jouw school lenen uit de grootste collectie leermaterialen van Nederland. Met behulp van toegankelijke, vernieuwende en concrete lesmaterialen maken we samen het onderwijs beter en leuker.


Abonnementen

De EDUtheek kent verschillende abonnementsvormen. Wij denken graag met je mee in de keuze van het juiste abonnement voor jouw school, zodat het goed aansluit bij de specifieke behoeften. 


Standaard leskisten

We bieden een aantal kant-en-klare leskisten aan, waarvan je de inhoud niet zelf samen hoeft te stellen. Je kunt hierbij denken aan leskisten over wetenschap & technologie, Schatkist en Kleuterplein, Pienter!, rouw en verlies, en verrijkingskisten.


Advies

Wil je advies over een rijke (speel)leeromgeving, methodes, het verdiepingsaanbod of een screening van de onderbouwmaterialen? We denken graag mee!

Hoe werkt een abonnement?

Bij de EDUtheek kun je verschillende abonnementen afsluiten. Wij denken graag met je mee in de keuze van het juiste abonnement voor jouw school, zodat het goed aansluit bij de specifieke behoeften.

Leskisten aanvragen

Het aanvragen van leskisten kan 24 uur per dag online. Na het aanvragen van de leskist maken wij de bestelling voor je compleet en zorgen we dat het materiaal zo snel mogelijk bij jou in de klas komt!

Meer informatie

We denken graag mee over wat jouw leerlingen nodig hebben. 

Ben je al lid? Bestel direct een leskist

Dit zeggen onze klanten.

Wil je meer lezen over de EDUtheek? Download dan een van onze brochures.