Ontwikkeling van het jonge kind

De eerste levensjaren van baby’s en peuters zijn bepalend voor hun verdere ontwikkeling. Daarom wil je ze de best mogelijke start geven. Maar hoe geef je jonge kinderen letterlijk en figuurlijk de ruimte die zij nodig hebben om zich sociaal-emotioneel, motorisch en op het gebied van spel en taal te ontwikkelen? Wat zijn de nieuwste inzichten? Welke activiteiten en vormen van begeleiding zijn het meest effectief?

1801 heeft ruime expertise met de ontwikkeling van het jonge kind in de kinderopvang, vroege voorschoolse educatie (vve) en het primair onderwijs. Wij helpen je graag met advies op maat en een of meerdere trainingen om de kwaliteit van de organisatie en de professionaliteit van jouw team te versterken. Als we klaar zijn, hebben jouw activiteiten maximale impact op de ontwikkeling van het jonge kind. Beloofd!

Informatie

De EDUtheek van 1801

De EDUtheek (voorheen Eduservice) is een uitleenservice waar lesmaterialen te leen zijn. Methoden en materialen worden vaak vernieuwd, waardoor het lastig kan zijn om constant van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

Edutheek leskist

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.