Annerieke Reusen

Annerieke is orthopedagoog bij 1801. Zij houdt zich bezig met het ondersteunen van kinderen met dyslexie door het geven van behandelingen gericht op beter leren lezen en spellen.

Annerieke is open en geduldig en hecht veel waarde aan een goede band met kinderen, maar ook met hun ouders en leraren. Samen met hen wil zij er voor zorgen dat het kind zich optimaal kan ontwikkelen. Annerieke denkt daarbij graag in mogelijkheden en probeert bij ieder kind op de juiste manier aan te sluiten bij zijn of haar belevingswereld en vaardigheden.

Annerieke heeft veel plezier in het werken met kinderen. Met humor, geduld en een goede toegankelijkheid streeft ze ernaar dat alle kinderen prettig kunnen terugkijken op hun behandeltraject. Wanneer ze een kind ziet groeien in haar of zijn vaardigheden en zelfvertrouwen geeft dit haar extra motivatie om haar werk goed te doen. Annerieke hoopt hiermee ook het leesplezier van de kinderen te vergroten, omdat ze zelf weet hoe fijn het is om plezier te kunnen halen uit het lezen.

Gerelateerd