Julièt Reijnders

Julièt is manager jeugd bij 1801. Zij zorgt ervoor dat de collega's uit haar team het beste in zichzelf naar boven halen. Daarnaast zorgt zij zowel intern als extern voor een fijne samenwerking zodat er hoogstaande dienstverlening wordt geleverd door 1801. 

Julièt laat mensen zijn wie ze zijn. Ieder mens is uniek en het is een fijne uitdaging om in ieder mens het allerbeste naar boven te halen. Dit doet ze door samen te kijken wat nodig is voor de volgende stap in de ontwikkeling. Door zowel intern als extern iemand in zijn of haar kracht te zetten, halen we het beste uit iedere samenwerking en dat is waar ze het voor doet. 

Ook is Julièt ondernemend. Ze ziet altijd kansen en mogelijkheden om het werk nog leuker, efficiënter of inhoudelijk beter te maken. Ze deinst er met haar creativiteit niet voor terug om dat net even op een andere manier te doen dan dat je misschien gewend bent. 

Gerelateerd

Jeugdhulp (Basis GGZ) 

Behandeling

180 biedt verschillende behandelingen jeugdhulp (basis GGZ) aan, denk aan begeleiding bij ADHD, faalangst, druk en impulsief gedrag en een tekort aan zelfvertrouwen.
Behandeling jeugdhulp
Dienst

Onderzoek

Als het even niet zo goed gaat met jouw kind of leerling, helpen we graag. We doen onderzoek en geven begeleiding op maat!
Onderzoek jeugdhulp
Dienst

Aanmelden

Meld je aan voor onderzoek of behandeling binnen de jeugdzorg (basis GGZ). Hiervoor is een formulier van ouders én school nodig.

Aanmelden