Karlien Akdemir-Sweeren

Karlien is planner bij 1801. Ze verzorgt de aanmeldingen voor de afdeling Jeugd. Karlien staat ouders en scholen te woord bij vragen met betrekking tot aanmelding voor jeugdzorg en is verantwoordelijk voor het regelen van de juiste toewijzingen om deze zorg aan kinderen te mogen verlenen. Ze is betrouwbaar, flexibel en meegaand, en in haar werk nauwkeurig, verantwoordelijk en oplossingsgericht. Karlien gaat altijd op zoek naar een passende oplossing, of dat nu voor een collega, een school of een ouder is. Daarnaast is ze met haar gedrevenheid, kritische blik en technische kennis een onmisbare collega. Ze denkt vooruit en stelt zichzelf constant de vraag of processen duidelijker en efficiënter kunnen.

Karlien is bevlogen in haar werk en pas tevreden als anderen dit ook zijn. Als er onverhoopt iets misgaat, dan haalt ze de onderste steen boven om te voorkomen dat het nog een keer gebeurt. Ook stelt Karlien graag kritische vragen waarom dingen zijn zoals ze zijn wanneer het belang daarvan niet duidelijk is. Zo blijft iedereen kritisch op de processen en doen we alleen het juiste voor het beste resultaat.

Gerelateerd

Kennisbank

Herregistratie bij 1801

Na inschrijving in het Schoolleidersregister PO begint voor iedere schooldirecteur een periode van herregistratie. Iedere vijf jaar dient een sch...

Dienst

Voorwaarden

Wanneer komt een kind in aanmerking voor vergoede en niet-vergoede zorg?

kind voorwaarden