Karlien Steeman

Karlien is psycholoog bij 1801. Zij houdt zich bezig met dyslexiebehandelingen. Karlien vindt het heel belangrijk om een goede band op te bouwen met kinderen en om hun leesplezier en gevoel van autonomie te vergroten. Ze treedt makkelijk in contact met zowel kinderen als ouders, netwerken met leraren en intern begeleiders. Karlien is enthousiast en creatief en denkt liever in oplossingen dan in problemen. 

Karlien wil graag bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, ze is zelf moeder van twee kinderen. Ze houdt van lezen en wil helpen om het leesplezier bij anderen te laten groeien, helpen om kinderen te laten groeien. Als een juf zijn, hopelijk denken ze later nog eens terug, bij 'juf' Karlien heb ik plezier gekregen bij lezen en daar heb ik nu nog steeds veel aan'. 

Karlien is een bevlogen persoonlijkheid. Met veel enthousiasme en plezier gaat zij elke dag naar haar werk, het liefst op de fiets! Iedere keer weer de verbinding zoeken met de leerling om het beste uit die dag te halen en te helpen om weer een stukje vooruit te komen. Mooi om de passie voor het lezen over te dragen. Wie nooit leest leeft 1 leven. Wie leest leeft 1000 levens tegelijk! 

Gerelateerd