Aike Hogenboom-Kaak

Aike is orthopedagoog en relatiemanager bij 1801. Ze onderzoekt kinderen met leerproblemen en onderhoudt contacten met ouders, scholen en gemeenten. Aike is ook coördinator OZL en coördinator binnen de behandelpraktijk, waarbij ze onder meer werkt aan projecten rondom de basis GGZ. Aike is een energieke en vrolijke persoonlijkheid. Ze straalt veel enthousiasme en plezier uit, waarmee zij anderen weet te motiveren. Bij interne projecten zorgt haar daadkracht ervoor dat ideeën worden omgezet in acties. Aike legt gemakkelijk contact en zorgt voor verdieping, waardoor ze snel de échte vraag kan achterhalen. Met haar handelingsgerichte adviezen kun je meteen verder.

Aike is betrokken en professioneel. Ze vindt het erg belangrijk dat mensen geholpen worden. Hier zet ze zich volledig en onvermoeibaar voor in. Enthousiasme en plezier in haar werk combineert ze met empathie en doelgerichtheid, waarmee ze altijd tot een passende oplossing komt en anderen weet te stimuleren en inspireren. Dit geldt voor diagnostiekonderzoeken, behandelingen met kinderen, interne projecten, en gesprekken met ouders en scholen, gemeenten en samenwerkingsverbanden.

Gerelateerd

Nieuws

Reis naar Letterlicht

Spelenderwijs oefenen met lezen tijdens de 'reis naar Letterlicht' Het kan voorkomen dat kinderen die bij 1801 onderzocht zijn en in aanmerkin...

Reis naar Letterlicht