Tom Jansma

Tom Jansma is onderdeel van het sectorteam mbo. Tom ondersteunt organisaties en individuele onderwijsprofessionals in ontwikkel- en veranderprocessen. Een gezamenlijk proces waarin de input vanuit de ander komt. In de ondersteuning ligt de focus op duurzame inzichten en Evidence Informed onderbouwingen. 

Tom: "Structureren van de werkzaamheden, deuren openen of juist bewust nog even gesloten houden (maar wel weten wat er achter te vinden is). Verder kijken om vervolgens een stap terug te doen. Kansen grijpen, in het diepe springen en de constructieve dialoog aan gaan om verder te komen met elkaar.

Het is zonde om alles maar alleen te willen doen. We kunnen zoveel van elkaar leren en van elkaar gebruiken. Als wij dat nou allemaal zouden doen, dan zouden we véél meer tijd kunnen besteden aan de student. Dáár gaat het toch om?"

Onze kernwaarden

In alles wat we bij 1801 zeggen en doen, staan onze vier kernwaarden centraal. Voor mij betekenen die het volgende:

  1. Verbindend: De klant staat centraal en geeft de input waar ik op in kan spelen. Mijn kennis van andere opdrachten gebruik ik graag om scholen/docenten met elkaar te verbinden.
  2. Ondernemend: Pipi Langkous is een topper
  3. Bevlogen: Als ik met een school of een individuele docent in gesprek ben. Dan voel ik mij onderdeel van dát team. Vanuit dat gevoel denk ik dan mee en zet ik ook graag een stapje extra.
  4. Met plezier: De basis om met elkaar goed werk te kunnen verrichten. Punt.

Gerelateerd