Persoonlijk leiderschap

Primair onderwijs, voortgezet onderwijs, mbo

Wat is persoonlijk leiderschap?

Met persoonlijk leiderschap wordt bedoeld dat je de regie neemt over je eigen leven. Door te onderzoeken wat jouw waarden, kwaliteiten en valkuilen zijn, kun je zowel zakelijk als privé doelen stellen die bij je passen. Persoonlijk leiderschap betekent dat je bewust kiest waar jij als schoolleider, opleidingsmanager, locatiedirecteur of bestuurder jouw tijd en energie in wilt steken en dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen handelen. Kortom, met het trainen en ontwikkelen van persoonlijk leiderschap kun je jouw eigen koers bepalen of verder aanscherpen.

Persoonlijk leiderschap training door 1801

1801 is dé specialist als het gaat om het trainen en ontwikkelen van persoonlijk leiderschap in het onderwijs. Wij bieden schoolleiders, opleidingsmanagers, locatiedirectie en bestuurders verschillende scholingstrajecten, gericht op persoonlijke ontwikkeling, onderwijskunde en verandermanagement. Daarbij leggen we steeds de verbinding tussen de theorie en de eigen praktijk. Je krijgt inzicht en jouw drijfveren, overtuigingen en gewoontes en leert hoe je jouw kwaliteiten en talenten effectief kunt inzetten om jouw ambitieuze doelen te bereiken. Zo kun jij als schoolleider, opleidingsmanager, locatiedirecteur of bestuurder (weer) energiek, creatief en vol zelfvertrouwen functioneren en het verschil maken op jouw school én daarbuiten.

Heb jij een specifieke opleidingswens? Zou je graag onderdelen van verschillende opleidingen of cursussen met elkaar combineren? Wil je een traject helemaal toespitsen op jouw persoon, team, roc of school(organisatie)? Bij 1801 kunnen we een maatwerktraject voor je ontwerpen, dat helemaal op jouw situatie en voorkeuren is toegesneden.

Interesse?

Heb je interesse in een training Persoonlijk Leiderschap? Vul het contactformulier in of neem direct contact op met Annemarie de Graaf.

Dit zeggen onze klanten.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Meer lezen?

In onze kennisbank vind je inspirerende artikelen, interviews, blogs, spreekbeurtpakketten en nog veel meer.

Naar de Kennisbank