Jan Klein

De functie van Jan is accountmanager. Zelf noemt hij zich liever onderwijsverbinder, omdat hij graag werkt aan en vanuit verbinding. Hij is ervan overtuigd dat leren in verbinding zoveel meer brengt dan alleen leren. Dat leidt tot echte ontwikkeling en is daarmee van groot belang voor de kinderen waarvoor we het doen.

Jan wil graag bijdragen aan de ontwikkeling van het onderwijs. Onderwijs is de voorwaarde voor het leren kennen van je eigen kwaliteiten en talenten. En hoe mooi is het als kinderen dat in verbinding leren doen. Als ze daar al vroeg mee aan de slag gaan, kunnen ze nog beter hun eigen passie ontdekken. Daar maakt Jan zich sterk voor! Altijd ondernemend en met plezier, dat hij ook graag met anderen deelt.

Jan verbindt ook de vragen vanuit scholen en stichtingen met het juiste aanbod vanuit 1801. Als geen ander kent hij de betekenis van het aanbod van 1801 en hoe dat kan bijdragen aan de optimale ontwikkeling van jouw school en/of stichting. Daarbij gaat Jan altijd uit van jouw betekenis voor het onderwijs, vanuit jouw eigenheid, want pas dan kun jij ook maximale impact hebben. Hij wil op die manier graag bijdragen aan de maximale impact die 1801 wil bereiken en volop bijdragen aan goed onderwijs voor de kinderen in Nederland. Als jij dat ook wilt, kun je altijd contact met hem opnemen!

Gerelateerd

Dienst

Schoolleidersroute

Professionaliseren en werken aan schoolverbetering, gewoon in je dagelijks werk? Dat kan met de Schoolleidersroute

Professionalisering

Schoolleidersnetwerk 3.0

Ben jij al lid van het Schoolleidersnetwerk 3.0? Laat je inspireren door collega-schoolleiders!