Schoolleidersnetwerk 3.0

primair onderwijs en voortgezet onderwijs

Ben jij een schoolleider en zit je met een ingewikkeld vraagstuk of een complexe situatie waar je niet uitkomt? Je kunt hier dagenlang in je eentje op kauwen, maar waarom zou je dat doen als je je ook kunt laten inspireren door collega-schoolleiders? Sluit je vandaag nog aan bij het Schoolleidersnetwerk 3.0 van 1801 jeugd & onderwijsadvies, hét netwerk voor leidinggevenden in het onderwijs.

Wat is het Schoolleidersnetwerk 3.0?

Wil jij professionaliseren en daarbij persoonlijk begeleid worden? Heb je als schoolleider in het primair onderwijs daarnaast hulp nodig bij je herregistratie? Of misschien wil jij wel internationale ervaring opdoen? Word dan lid van het Schoolleidersnetwerk 3.0 van 1801. Het Schoolleidersnetwerk 3.0 is hét netwerk van leidinggevenden in het onderwijs. Schoolleiders uit heel Nederland hebben zich hierbij aangesloten. Je kunt deelnemen aan masterclasses, opleidingsdagen en intervisiebijeenkomsten. Hier wissel je concrete ervaringen uit met andere schoolleiders, onder begeleiding van een trainer of onderwijsadviseur van 1801. Bij het Schoolleidersnetwerk 3.0 doe je inspiratie op, deel je kennis, spar je met anderen, en werk je aan jouw persoonlijke groei en talenten.

Schoolleidersnetwerk 3.0 van 1801

1801 jeugd & onderwijsadvies heeft het Schoolleidersnetwerk 3.0 opgericht omdat we geloven in de kracht van ‘samen’. Eén schoolleider is betekenisvol. Maar een heel netwerk van leidinggevenden in het onderwijs, die in de ontwikkeling van zichzelf én elkaar investeren, vormt een beweging. Dat betekent maximale impact op de onderwijskwaliteit en de toekomst van kinderen en jongeren!

Bij 1801 praten we trouwens niet alleen over samenwerking, we doen het zelf ook. Om optimaal aan te kunnen sluiten op jouw situatie en behoeften werken wij voor het Schoolleidersnetwerk 3.0 samen met partners als Edukans en Bureau Kikken.

Bekijk onderstaande video als je nog meer wilt weten over het Schoolleidersnetwerk 3.0. Wil jij je netwerk vergroten en versterken? Word dan lid van de club! We hebben vier lidmaatschapsvormen, die verschillen in de mate van begeleiding. Zo is er altijd wel een vorm die bij jou past.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Meer lezen?

In onze kennisbank vind je inspirerende artikelen, interviews, blogs, spreekbeurtpakketten en nog veel meer.

Naar de Kennisbank