Schoolleidersroute

primair onderwijs

Zou jij als schoolleider vaker willen reflecteren of je nog steeds de goede dingen goed doet? Lijkt het je verfrissend om te sparren met collega’s of zou je je brein graag laten kraken met een stevige opleiding over leidinggeven, maar ontbreekt het aan tijd (en energie)? Weet dan dat je er niet alleen voor staat. Speciaal voor jou en alle andere hardwerkende schoolleiders in Nederland heeft 1801 jeugd & onderwijsadvies de Schoolleidersroute ontwikkeld.

Wat is de Schoolleidersroute?

Met de Schoolleidersroute bieden we jou de mogelijkheid om te professionaliseren en te werken aan schoolverbetering, gewoon in je dagelijkse werk als schoolleider. Met de Schoolleidersroute voer je enkele begeleidingsgesprekken met een van onze adviseurs. Jij bepaalt het gespreksonderwerp en geeft aan wat volgens jou heeft bijgedragen aan jouw professionalisering als schoolleider. Je bouwt een portfolio op en geeft een korte presentatie, waarin je laat zien hoe jij je hebt ontwikkeld. Als schoolleider kun je je groei laten waarderen met een assessment voor herregistratie in het Schoolleidersregister PO. Zo heb je meteen je herregistratie geregeld.

De Schoolleidersroute van 1801

Met de Schoolleidersroute voldoen we aan de behoefte van schoolleiders aan korte, krachtige interventies met een groot leereffect. Professionaliseren in de praktijk dus, waarbij we jouw passie en ambities koppelen aan meetbare schoolverbetering. Daarna regel als schoolleider meteen je herregistratie in het Schoolleidersregister PO. 

Brochure

Lees alles over de route voor jouw ontwikkeling als schoolleider, waarbij je ook je herregistratie regelt!

Brochure schoolleidersroute

Schoolleidersroute Contact

Neem contact op met Jan Klein als je meer wilt weten over de Schoolleidersroute.

Herregistratie

Na inschrijving in het Schoolleidersregister PO begint voor iedere schooldirecteur een periode van herregistratie. Iedere vijf jaar dient een schooldirecteur zich opnieuw te registreren in het schoolleidersregister. Lees hier hoe 1801 jou kan helpen bij jouw herregistratie.

Dit zeggen onze klanten.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Meer lezen?

In onze kennisbank vind je inspirerende artikelen, interviews, blogs, spreekbeurtpakketten en nog veel meer.

Naar de Kennisbank