Ronald van Rooden

Ronald is algemeen directeur-bestuurder bij 1801. Hij is eindverantwoordelijk voor de algemene gang van zaken, strategie en beleid van de organisatie. Samen met zijn collega Martin vormt hij de directie en het bestuur van 1801. Daarnaast werkt Ronald ook voor klanten van 1801, als interim manager en als adviseur op het gebied van governance-vraagstukken.

Ronald realiseert aantoonbaar succesvolle samenwerking, in gevarieerde verbanden, ketens en netwerken. Lokaal, regionaal, landelijk. Hij heeft bewezen zich makkelijk te bewegen in uiteenlopende omgevingen, van de Alblasserwaard tot Amsterdam, met name in het sociaal domein. Hij voelt zich overal snel thuis en weet vlot en respectvol de relatie met mensen te leggen. Van nature kijkt hij strategisch naar organisatieontwikkeling, -positionering en implementatie, cultuurverandering én staat tegelijkertijd graag met beide benen op de grond.

'Het goede doen voor de jeugd (onze toekomst)' drijft Ronald. Hij wil er heel graag (weliswaar indirect, vanuit zijn functie) actief aan bijdragen dat ieder kind, elke jongere het beste uit zichzelf kan halen.

Ronald is een bevlogen bestuurder. Hij is graag bezig met strategische vergezichten, met het helder positioneren van de organisatie en het creëren van een bureau met een duidelijk eigen gezicht. Als hij ergens in gelooft, gaat hij er vol voor, en weet met zijn gedrevenheid, energie en toegankelijkheid mensen aan zich te verbinden.

Gerelateerd

Dienst

Organisatieadvies en strategisch advies

Organisatieontwikkeling en strategisch advies ondersteunt jou met eerlijke feedback en verdieping voor een effectievere schoolorganisatie met (nog) meer impact!
Organisatieadvies en strategisch advies
Dienst

Verandermanagement

Wil je het roer omgooien, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Zet verandermanagement in!