Helene Labout

Helene is onderwijsadviseur bij 1801. Zij begeleidt en adviseert schoolleiders en teams bij vragen over organisatieontwikkeling, verandering en professionele cultuur. Ze is als trainer betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van trainingen op het gebied van leidinggeven en communicatie.  

Kwaliteiten die Helene in haar werk inzet zijn: samenwerken, probleemanalyse, communicatieve vaardigheden, doel- en resultaatgerichtheid, organiseren en coördineren.

Helene wil graag anderen stimuleren in hun professionele ontwikkeling. Ze zoekt verbinding tussen het waarom (de visie), het wat (de taak, het resultaat) en het hoe (het proces). Dit doet zij door te luisteren, samen te vatten en vragen te stellen, om te helpen begrijpen en te onderzoeken wat op individueel niveau en organisatieniveau werkt. Helene is regelmatig klankbord of de critical friend. Ze denkt graag mee, geef feedback en help overzicht te krijgen.

Gerelateerd

Dienst

Gedeeld leiderschap

Door leiderschap te delen wordt de kwaliteit daarvan beter en zullen de resultaten op een hoger niveau komen te liggen.

Gedeeld leiderschap
Coaching

Coaching

Aan de slag met jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Dienst

Visieontwikkeling

Visieontwikkeling helpt jouw school bij het uitzetten en vasthouden van een duidelijke koers.
visieontwikkeling
Dienst

Organisatieadvies en strategisch advies

Organisatieontwikkeling en strategisch advies ondersteunt jou met eerlijke feedback en verdieping voor een effectievere schoolorganisatie met (nog) meer impact!
Dienst

Verandermanagement

Wil je het roer omgooien, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Zet verandermanagement in!