Suzan Buurkes

Suzan is onderwijsadviseur bij 1801. Zij houdt zich bezig met professionaliseringstrajecten in het mbo. Zo verzorgt zij bijvoorbeeld leergangen onderwijskundig leiderschap, leergangen excellent mentoraat en teamprofessionaliseringstrajecten.

Suzan is in staat om snel het hele plaatje te zien, stelt de juiste (kritische) vragen en gaat daadkrachtig en pragmatisch aan de slag om de afgesproken doelen samen te behalen. Ze gelooft erin dat als je docenten laat doen waar zij goed in zijn en hen helpt dit te ontdekken en ontwikkelen, de studenten in het mbo en het mbo-onderwijs zal excelleren.

Verbinding is een woord dat Suzan kenmerkt. Ze is gedreven in het creëren van ruimte en verandering en zal hierin altijd op zoek gaan naar de verbindende factoren: bij de docent, het team, de organisatie en in de maatschappij. Alleen samen worden we elke dag een beetje beter. Zij levert graag een bijdrage die er daadwerkelijk toe doet.

Gerelateerd

Dienst

Leergang E-coaches in het mbo

Voor docenten in het mbo die collega’s willen ondersteunen bij het toekomstbestendig aan de slag gaan met het nieuwe digitale onderwijs.
Dienst

Formatief evalueren (mbo)

Met formatief werken krijg je een beeld van het leerproces van de student waarmee je je eigen handelen kunt bijstellen.
Formatief evalueren
Dienst

Onderwijskundig leiderschap (mbo)

Draag bij aan de kwaliteit van het onderwijs door teams en collega’s actief te beïnvloeden met als doel om zichzelf en het onderwijs duurzaam en toekomstbestendig te verbeteren.
duim omhoog